Laddar in

För dig i bostadsrättsförening

Sedan start har Svenska Säkerhetsentreprenader riktat in sig på dörrinstallation åt bostadsrättsförening runtom i Sverige. Det har gjort att vi har stor erfarenhet av just de utmaningar ni står inför vid ett byte och installation av dörrar, låssystem eller fastighetsboxar.

Att byta ut dörrarna i ett helt bostadshus höjer inte bara värdet på objektet i er förening utan bidrar även tysta, säkra och trivsamma trapphus och inte minst nöjda medlemmar i föreningen. Vi vet också att det inte är något man gör i en handvändning, därför finns vi med er under hela processen, från val av rätt lösningar som

passar era förutsättningar till slutbesikning. Vi hanterar hela installationsprocessen, håller kontakten med era medlemmar och kan även lämna ut nycklar till dem med behörighet. Efter utfört arbete går vi igenom hela installationen tillsammans med er, ibland med hjälp av extern besikningsman för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Offerten vi lämnar är heltäckande, inga ytterligare kostnader tillkommer: Efter godkännande av offert kommer vi tillsammans överens om en tidplan när bytet ska ske.

  • Produkt och designval
  • Avsering till medlemmar i bostadsrättsföreningen
  • Nyckelutlämning
  • Certifierat montage
  • Besikning efter installation

Vi kommer gärna ut till er bostadsrättsförening för att se vad just ni har för behov. Mötet är kostnadsfritt.

Kontakta oss

Säkerhet behöver inte kompromissa med stil

Svenska Säkerhetsentreprenader har utfört installationer och byten i våra fastigheter i drygt 17 år. För oss är det viktigt att det inte bara är en prisvärd dörr som de använder, att de gör bra och snygga installationer utan även att montörer och ansvariga är proffsiga och pålitliga. Vi tycker att Svenska säkerhetsentreprenader uppfyller de kraven med råge, det är därför vi valt att samarbeta med dem så lång tid som vi gjort. De tar ett helhetgrepp runt hela installationen. Vi kan överlåta åt dem att sköta hela processen från att planering, tidsbokning till avisering till boende. Det gör att det spar väldigt mycket tid och energi från vår sida. Dessutom kan vi känna oss trygga i att allt kommer att fungera.

”Har vi något som behöver bytas i någon av våra fastigheter som till exempel säkerhetsdörrar, brevlådeinkast eller fastighetsboxar vänder vi oss till dem direkt.”

Mattias Vakkala, fastighetsägare Eskilstuna Hem

Prisförfrågan

Vad kostar en Daloc säkerhetsdörr?


    Jag vill veta vad det kostar att byta ut min gamla dörr till en Daloc säkerhetsdörr.Vi är några grannar som funderar på att byta ut dörrar och om ni kan skicka ett prisförslag till oss.Vi är intresserade av en kostnadskalkyl för ett byte av alla dörrar i vår förening eller verksamhet.