Laddar in

För dig som fastighetsägare

Vi tillhandahåller säkerhetsdörrar, låssystem eller fastighetsboxar i de förekommande säkerhetsklasserna som finns på marknaden. Oavsett ert behov finns vi med er hela vägen.

Att installera nya säkerhetsdörrar, låssystem eller fastighetsboxar i en fastighet är något som dina hyresgäster kommer att uppskatta. Vi hjälper dig i valet dörr, brevinkast och/eller fastighetsbox samt säkerställer att de håller kraven som ställs i fråga om klassificering, brandskydd och kvalitet. Vi planerar, håller kommunikationen med dina hyresgäster, installerar och städar efter oss när vi monterat klart. Det innebär att aviseringen till de som berörs av installationen tar vi hand om. Vi kan även lämna ut nycklar och säkerställa ID kontroll och nyckelkvittens. Egenkontroll utförs vid installation. Vi lämnar också 5 års garanti på både material och arbete.

  • Vi ansvarar för HELA entreprenaden
  • Aviseringar
  • Nyckelutlämning
  • Cerifierat montage
  • Egenkontroll

Vi kommer gärna ut till er fastighet för att se vad för behov just ni har. Mötet är kostandsfritt.

Kontakta oss

Säkerhet behöver inte kompromissa med stil

Svenska Säkerhetsentreprenader har utfört installationer och byten i våra fastigheter i drygt 17 år. För oss är det viktigt att det inte bara är en prisvärd dörr som de använder, att de gör bra och snygga installationer utan även att montörer och ansvariga är proffsiga och pålitliga. Vi tycker att Svenska säkerhetsentreprenader uppfyller de kraven med råge, det är därför vi valt att samarbeta med dem så lång tid som vi gjort. De tar ett helhetgrepp runt hela installationen. Vi kan överlåta åt dem att sköta hela processen från att planering, tidsbokning till avisering till boende. Det gör att det spar väldigt mycket tid och energi från vår sida. Dessutom kan vi känna oss trygga i att allt kommer att fungera.

”Har vi något som behöver bytas i någon av våra fastigheter som till exempel säkerhetsdörrar, brevlådeinkast eller fastighetsboxar vänder vi oss till dem direkt.”

Mattias Vakkala, fastighetsägare Eskilstuna Hem