Laddar in

Hur går det till

Byte av dörrar, låssystem eller fastighetsboxar i fastigheten behöver inte vara svårt.
Vi finns med er hela vägen och lämnar 5-års garanti på både material och arbete.

Steg 1.

Initialt kostnadsfritt möte

Varje byte av dörr, lås eller fastighetsbox ser annorlunda ut. Därför besöker vi alltid de fastigheter eller bostadsrättsföreningar där bytet är aktuellt innan vi lämnar en heltäckande offert. Under mötet undersöker vi:

  • Vilken typ av dörr behöver ni? Vi hjälper er med vilket typ av klassificering på dörr, lås eller extra tillbehör ni behöver.
  • Har ni specifika önskemål gällande design, trä- eller färgval? Antingen vet ni vad ni vill ha eller så hjälper vi er med att undersöka vilka möjligheter som finns.

Efter initialt möte lämnar vi en heltäckande offert.

Steg 2.

Planering och avisering av installation

Vi vill att ni ska känna er trygga i vår leverans till er. Därför sätter vi stor vikt på att kommunicera till alla berörda av installationen. Har era medlemmar eller boende speciella önskemål gällande tidpunkt för installation, design eller tillbehör såsom digitalt tittöga eller liknande.

  • När offert är godkänd lägger vi tillsammans upp en tidplan på hur och när installation ska ske.
  • Vi hjälper till med avisering till boende i bostadsrättsförening eller andra som påverkas av installationen.
  • Har boende eller medlemmar egna önskemål vad gäller design av dörr eller tillbehör? Vi kan ta fram extra val för dem som önskar.
  • Vi hjälper till med utdelning av nycklar.

Steg 3.

Installation och besiktning

En installation genomförs under en dag och vi använder enbart våra egna certifierade montörer för att säkerställa god och hög kvalité.

  • Vid installation byter våra montörer allt som hör till dörren såsom dörr, karm och lister. I de fall det finns hjälpmedel så som hörförstärkare till ringklockan återmonteras även dessa. Installationen är färdigställd och ni behöver inte anlita några andra hantverkare.
  • Två veckor efter installation genomförs en besikning ibland av utomstående besiktningsman.

Deprecated: Unparenthesized `a ? b : c ? d : e` is deprecated. Use either `(a ? b : c) ? d : e` or `a ? b : (c ? d : e)` in /customers/a/d/4/sakerhetsentreprenader.se/httpd.www/wp-content/themes/grafikfabriken/templates/card.tpl.php on line 4

För dig som fastighetsägare

Vi tillhandahåller säkerhetsdörrar, låssystem eller fastighetsboxar i de
förekommande säkerhetsklasserna som finns på marknaden. Oavsett ert behov finns vi med er hela vägen.

För dig i bostadsrättsförening

Sedan start har Svenska Säkerhetsenterprenader riktat in sig på dörrinstallation åt bostadsrättsföreningar runtom i Sverige. Det har gjort att vi har stor erfarenhet av av just de utmaningar ni står inför vid ett byte och installation av dörrar, låssystem eller fastighetsboxar.

Säkerhet behöver inte kompromissa med stil

Svenska Säkerhetsentreprenader har utfört installationer och byten i våra fastigheter i drygt 17 år. För oss är det viktigt att det inte bara är en prisvärd dörr som de använder, att de gör bra och snygga installationer utan även att montörer och ansvariga är proffsiga och pålitliga. Vi tycker att Svenska säkerhetsentreprenader uppfyller de kraven med råge, det är därför vi valt att samarbeta med dem så lång tid som vi gjort. De tar ett helhetgrepp runt hela installationen. Vi kan överlåta åt dem att sköta hela processen från att planering, tidsbokning till avisering till boende. Det gör att det spar väldigt mycket tid och energi från vår sida. Dessutom kan vi känna oss trygga i att allt kommer att fungera.

”Har vi något som behöver bytas i någon av våra fastigheter som till exempel säkerhetsdörrar, brevlådeinkast eller fastighetsboxar vänder vi oss till dem direkt.”

Mattias Vakkala, fastighetsägare Eskilstuna Hem