Laddar in

Refenser och erfarenhet

Genom Ă„ren har vi hjĂ€lpt mĂ„nga bostadsrĂ€tts– och fastighetsföreningar med byte av dörrar, lĂ„ssystem och fastighetsboxar. 

MÄnga Ärs erfarenhet har gjort att vi kÀnner till de behov och utmaningar ni stÄr inför. Vare sig du Àr medlem i en bostadsrÀttsförening eller fastighetsÀgare guidar vi er genom processen och finns med er hela vÀgen frÄn början till slut. LÀs nedan om nÄgra kunder vi har hjÀlpt under Ären.

SÀkerhet behöver inte kompromissa med stil

Svenska SÀkerhetsentreprenader har utfört installationer och byten i vÄra fastigheter i drygt 17 Är. För oss Àr det viktigt att det inte bara Àr en prisvÀrd dörr som de anvÀnder, att de gör bra och snygga installationer utan Àven att montörer och ansvariga Àr proffsiga och pÄlitliga. Vi tycker att Svenska sÀkerhetsentreprenader uppfyller de kraven med rÄge, det Àr dÀrför vi valt att samarbeta med dem sÄ lÄng tid som vi gjort. De tar ett helhetgrepp runt hela installationen. Vi kan överlÄta Ät dem att sköta hela processen frÄn att planering, tidsbokning till avisering till boende. Det gör att det spar vÀldigt mycket tid och energi frÄn vÄr sida. Dessutom kan vi kÀnna oss trygga i att allt kommer att fungera.

”Har vi nĂ„got som behöver bytas i nĂ„gon av vĂ„ra fastigheter som till exempel sĂ€kerhetsdörrar, brevlĂ„deinkast eller fastighetsboxar vĂ€nder vi oss till dem direkt.”

Mattias Vakkala, fastighetsÀgare Eskilstuna Hem

En hjÀlpande hand frÄn början till slut

​​Efter att ha kontaktat mĂ„nga andra företag inom dörrinstallationsbranschen, vĂ€nde vi oss till slut till Svenska SĂ€kerhetsentreprenader. I vĂ„r bostadsrĂ€ttsförening skulle vi sĂ€tta in sĂ€kerhetsdörrar. Det var inte bara priset som gjorde att vi valde dem utan Ă€ven personkemin stĂ€mde överens vĂ€ldigt bra. De la upp en bra planering frĂ„n start och under hela processen hade vi en kontinuerlig kontakt och de höll oss informerade om nĂ€r material skulle komma och var i processen vi stod. Att de dessutom aviserade till vĂ„ra medlemmar gjorde att hela processen gick vĂ€ldigt smidigt och vi kĂ€nde oss vĂ€ldigt trygga. SjĂ€lvklart Ă€r det aldrig problemfritt att byta dörrar i ett bostadsrĂ€ttsförening, dĂ„ Ă€r det viktigt att man har en partner som Ă€r lösningsorienterad och flexibel, ibland var tex. de boende inte hemma trots aviseringar, dĂ„ var killarna pĂ„ Svenska SĂ€kerhetsentreprenader vĂ€ldigt flexibla och kom tillbaka en annan dag för att utföra installationen.

”För oss i en bostadsrĂ€ttsförening Ă€r de skönt att kunna ha en stabil partner som hĂ„ller vad de lovar.”

Sune Lyktberg, ordförande i Brf HÀrolden Eskilstuna

En tillförlitlig partner

Vi har anvÀnt Svenska SÀkerhetsentreprenader sedan drygt tvÄ Är tillbaka för att installera sÀkerhetsdörrar i vÄra olika hyresrÀttsföreningar. Vi kan behöva allt frÄn 150- 1500 dörrar installerade, dÄ Àr det skönt att ha en trygg och stabil samarbetspartner som man kan lita pÄ. Vi upplever att de jobbar vÀldigt nÀra kunden och att de hÄller en god kontakt bÄde med oss som fastighetsÀgare som bestÀller sjÀlva bytet men Àven vÄra hyresgÀster. Har vi frÄgor eller funderingar Àr de snabba pÄ att svara pÄ dem redan frÄn anbudsfasen. Just att de sköter aviseringen till vÄra hyresgÀster Àr vÀldigt skönt, att de skickar ut information inför installationen sÄ hyresgÀster Àr vÀl förberedda, att hyresgÀsterna vet vad som kommer hÀnda och nÀr det hÀnder. Det enda vi behöver göra Àr att godkÀnna de datum de utgÄr frÄn, sedan sköter de resten.

”Att de Ă€r snabba och flexibla ger oss en extra trygghet i att veta att vi har valt rĂ€tt samarbetspartner.”

Ola Sjödin, fastighetsÀgare Balder


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/digita17/sakerhetsentreprenader.se/wp-content/plugins/gf-sakerhetsentreprenader/templates/shortcodes/case.list.tpl.php on line 15